Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Pentuhakemukseen

Tervetuloa liittymään! Luethan säännöt ensin? Kiitoos! :3 

Pelaaja: Millä nimellä kirjoitat tarinasi? Siis nettinimesi.

Hahmon nimet: Hahmosi nimi. Sen täytyy olla joko pentu-, oppilas-, parantaja-, päällikkö- tai soturinimi, paitsi jos kissasi on klaaniton. Jos kissasi nimi on esim. Haukantassu, ja se on oppilas, laita myös sen tulevat ja entiset nimet, esim. Haukanpentu, Haukantassu, Haukanlento.

Asema: Jos kuulut klaaniin, pentu, oppilas, soturi, kuningatar, parantaja, parantajaoppilas, varapäällikkö tai päällikkö. Muuten laita, oletko kulkukissa, erakko vai kotikisu. Huomioithan, että jos haluamassasi klaanissa on jo esim. päällikkö, et voi luoda sitä, koska päälliköitä on joka klaanissa vain yksi.

Klaani: Voit jättää tämän kohdan tyhjäksi, jos kissasi on klaaniton. Muuten Metsäklaani, Puhuriklaani, Kiviklaani, Pisaraklaani, Yöklaani tai Synkkäklaani.

Sukupuoli: kolli tai naaras.

Luonne: Kissasi luonteesta vähintään 5 lausetta.

Ulkonäkö: Kissasi ulkonäöstä vähintään 4 lausetta.

Menneisyys: Kissasi menneisyydestä tärkeitä tapahtumia. Ei pakollinen, varsinkaan pennuille.

Perhe: Voit luoda kissasi perheeksi enintään neljä NPC-hahmoa, mutta voit myös kysyä liittyneiltä chatissa/liittyneiden vieraskirjassa, haluavatko he kissansa olevan sukua tuleville hahmoillesi.

Taidot: Hieman kissasi heikkouksista ja vahvuuksista. (Esim. Onko se hyvä jäljittäjä mutta huono metsästäjä?) Voit laittaa taidot kokonaisilla lauseilla tai vaikkapa arvioituna 0-5 tai 0-10, siis ihan miten haluat.

Ominaistuoksu: Kissasi ominaistuoksu.

Tästä pääset liittymään!

©2020 Kuunkaiku - suntuubi.com